Verzending & retourneren

Als u bestelt via vitaminemagazijn.nl wordt uw bestelling verzonden met DHL. Bestellingen op maandag t/m vrijdag die voor 23:30 uur zijn geplaatst worden diezelfde dag verzonden. Een bestelling tot 23:30 uur heeft u daarmee de volgende dag al in huis. Bestellingen gedaan op zaterdag en zondag worden op maandag geleverd. Op zondag kunt u tot 16:30 uur bestellen om de bestelling de volgende dag in huis te hebben.

Dit geldt niet voor Belgische zendingen, een zending naar België kan 24 uur langer duren voordat u het in huis heeft. Naar België verzenden wij met PostNL België.

We doen er alles aan om op tijd te bezorgen. Maar het is mogelijk dat er in een enkel geval door omstandigheden vertraging optreedt. We vragen dan om uw begrip.

U ontvangt altijd een email als wij uw bestelling verzonden hebben. In deze email vindt u de track&trace gegevens. Deze mails worden verzonden vanuit Go Parcel. Dit bedrijf levert de IT. Ook kunt u via de Go Parcel vragen over de aflevering stellen. DHL levert bij u af.

Naar huis of pickuppoint

U kunt kiezen om uw bestelling thuis te ontvangen, maar u kunt ook kiezen voor een pickuppoint. Een DHL pickuppoint bevindt zich vaak een supermarkt, drogisterij of kiosk en is daarmee altijd in de buurt. Als u kiest voor een pickuppoint kunt u zelf uw bestelling afhalen wanneer het u uitkomt. Neem legitimatie mee en haal altijd binnen 7 dagen uw bestelling op. Daarna komt de zending retour naar ons.

Een bestelling naar een pickuppoint kan een dag later worden bezorgd . Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden met track&trace.

Verzendkosten

Wij rekenen €4,95 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €30 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. U krijgt de verzending dan gratis. Dit geldt voor Nederland en België. In Nederland verzenden we met DHL. Naar België met PostNL België.

Retourneren

Een bestelling kan altijd geretourneerd worden. Doe dit binnen 14 dagen en zorg voor een ongeopende verpakking! Wilt u retourneren? Stuur ons een mailtje met uw gegevens en stuur vervolgens het pakje terug. Retourzendingen mogen naar CareStores BV, Goudsesingel 130, 3011KD, Rotterdam.

Wij maken na ontvangst (en controle product) het volledige aankoopbedrag naar u over. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Het terugsturen van producten is uw eigen verantwoordelijkheid. Vraag om track&trace en bewaar deze totdat de retour verwerkt is.

Let op: Sluitzegels dienen intact te zijn. Verpakkingen die open zijn geweest nemen wij nooit retour. We kunnen de veiligheid en hygiëne dan niet meer garanderen.

Scroll naar top