Betaling

Als u bestelt via vitaminemagazijn.nl betaalt u uiteraard ook online. Dit kan op verschillende veilige manieren. Ook kunt u kiezen om achteraf te betalen. U ontvangt de bestelling dan eerst en betaalt later pas. Op deze pagina vindt u meer informatie over de betaalmethoden. Vragen? Neem contact met ons op.

U kunt op verschillende manieren betalen. De methoden staan hier kort beschreven.

iDeal

De meest gebruikte online betalingsvorm is iDeal. U betaalt dan veilig in de omgeving van uw eigen bank. Alle Nederlandse banken hebben iDeal omarmd. U logt in via een reader of via een app op de telefoon om de betaling te voltooien.

Creditcard

Veel minder gebruikt in Nederland is de creditcard. Hiermee kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard bent u bovendien verzekerd tegen fraude. Wel kleven er bij een creditcard extra kosten aan een betaling. U koopt immers op krediet.

Achteraf betalen (Klarna)

U kunt besluiten om de bestelling eerst in huis te krijgen en daarna pas te betalen. Met achteraf betalen van Klarna betaalt u later en zonder extra kosten. Klarna neemt de vordering voor ons uit handen. Wij verzenden dus direct en krijgen het geld van Klarna. U betaalt op uw beurt (later) aan Klarna. Als u niet op tijd betaalt zal Klarna de vordering verhogen. Betaalt u dan nog niet? Dan gaat Klarna over tot incasso. Let hier op. Kosten kunnen dus oplopen als u niet op tijd betaalt.

Bancontact

In België wordt Bancontact gebruikt in plaats van iDeal. Hiermee betaalt u veilig en snel in de omgeving van uw eigen bank. Bancontact is de Belgische variant van iDeal.

Betalingsverkeer wordt afgehandeld via het platform van Mollie.

Scroll naar top